οδοντιατρος μαρκοπουλο

Το Οδοντιατρικό Κέντρο λειτουργεί από το 2012 στο Μαρκόπουλο, με σκοπό την ολοκληρωμένη παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης. Η οδοντίατρος Αναστασία Μαρία Αλεξάνδρου-Πρασσά, με εξειδίκευση στη Στοματολογία και Περιοδοντολογία με πολύχρονη εμπειρία στην Ελλαδα και Γερμανία, καθώς και η συνεχής επιστημονική επιμόρφωσή της, με συμμετοχές σε εθνικά και σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, εξασφαλίζουν στον ασθενή ασφαλή, ανώδυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα γενικής ή εξειδικευμένης οδοντιατρικής.
Βασιζόμενη στην άμεση, ειλικρινή επαφή με τον ασθενή, μαζί με τους συνεργάτες της, εφαρμόζουν τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και προσπαθούν με ευγένεια και υπομονή να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα σάς ταλαιπωρεί.

Για πολλά χρόνια εξυπηρετεί όλα τα δύσκολα περιστατικά της ευρύτερης περιοχής του ΜαρκόπουλουΑνατολικής Αττικής Αντιμετωπίζονται περιστατικά σε επίπεδο Στοματολογίας, Περιοδοντολογίας, Πεδοδοντίας,Ενδοδοντίας, Αισθητική οδοντιατρική, Στοματικής Χειρουργικής και Εμφυτευματολογίας.Θα μας βρείτε: Λ. Σουνίου 38, TK 19003Μέρες & Ώρες Λειτουργίας

Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή:  9:00 – 13:00 & 17:00-21:00 Μόνο με ραντεβού

Σάββατο:  10:00 – 13:00 Μόνο με ραντεβού